Масло оливкових Monini Classico Extra Vergine 5000 мл
520 грн
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- +380 (93) 217-85-55
Масло оливкових Monini Classico Extra Vergine 5000 мл
Масло оливкових Monin Classico Extra Virgin - класичний смак оливкової олії, рецепт розроблений багато років тому і з тих пір ревний охоронений сім'єю Моніні. Ця маслинова олія легко розпізнається завдяки збалансованому гармонійному смакові й інтенсивному, багатогранному аромату. Ця олія по праву вважається оливковою олією Extra Virgin No 1 в Італії. Moninin Classico виготовляється методом першого холодного пресування, що дозволяє повністю зберегти корисні речовини і вітаміни. Кіслотність - 0,4% (за нормами Євросоюзу - не більше 1%).
Рослина Moninini Олівкове Extra (Мооні Екстра). Monini - одна з провідних марок-виробників оливкової олії найвищої якості. Для виготовлення маслинової олії використовують лише найкраще. Багата на вітаміни олія приносить користь і поживним харчам. А смак і аромат олії Monini Extra приносить в кожну страву свою неповторну нотку.
Італійська маслинова олія ділиться на три основні категорії:
Olio extra-vergine di oliva (extra-virgin olive oil) - оливкова олія найвищої якості однократного холодного пресування. Це результат першого холодного віджиму оливок (оливковий сік). Це олія найвищої якості. Воно має приємний аромат, фруктовий присмак і зберігає всі поживні речовини, які накопичуються дозрілими плодами оливи. Кіслотна кількість такої олії становить не більше 1. (Classico, Delicato, GranFrutatto, Bios, DOP, Aromatizatti)
Olio vergine di oliva (fine virgin olive oil) — олія одного разу холодного пресування Virgin з кислотним числом від 1 до 2. Його рафінують, зменшуючи кислотність і потім для смаку додають трохи (до 20%) Extra Virgine, але обов'язковою умовою є кислота нижча за 1. Таким чином отримують Olio oliva /(pure) olive oil — придатні для споживання олії. Його краще використовувати для жарки, бо воно практично не має смаку. Все позначення кислотності і т.д., обов'язково показане на пляшці олії. (Anfora)
Pomace. Залишається від першого пресування до 30% олії, тому її використовують вторинно, витягуючи олію з хімічними розчинниками. Після чого його, звичайно ж, рафінують. Ця олія не має ані смаку, ані запаху, тому до неї додають трохи олії Екстра Вержин. Наприклад, у маслі Рівано міститься 20% олії Ектра Віргін. Ця олія підходить для смаження та приготування страв при високих температурах.
Сама компанія Monini, яка займається вирощуванням оливок, не займається лише експериментальними плантаціями. Оливкову олію отримують від дрібних фермерів з усього округу. Але, як уже було сказано, маслинова олія від кожного фермера має різний смак. І ось тут до роботи входять майстри компанії Monini. За допомогою терапевтичних тестів і дегустацій, а також комп'ютерних технологій масла змішують у певних (підібраних) пропорціях, щоб отримати потрібний смак. Це дуже важливо для всіх оливкових масель Монеллі Не тільки якість (це звичайно), але також незмінність смаку з року в рік.
Основні | |
---|---|
Вага | 5000 г |
Виробник | Monini |
Об`єм | 5000 мл |
Країна виробник | Італія |
Упаковка | Металева тара |
Тип олії | Оливкова |
Віджим | Перший холодний |
Кислотність | 0.4 % |
- Ціна: 520 грн