Цукор тростинний Novarese Grenada 500 г (Італія)
Цукор тростинний Novarese Grenada 500 г (Італія)
Нерафінований, золотисто-коричневий тростинний цукор відомої італійської фірми Novarese є ідеальним вибором для випікання, приготування різних страв або екзотичних напоїв. Нерафінований тростинний цукор багатий на вітамінний і мінеральний склад.
Він має незвичайний, чітко окреслений аромат і смак. Гурмани всього світу вважають коричневий цукор ідеальним підсолоджувачем чаю й кави, що дає змогу повною мірою розкрити смакові якості улюблених напоїв.
Основна перевага цього коричневого продукту полягає в утриманні в ньому багатьох корисних мінералів, які в буряковому цукрі є або в мізерній кількості, або відсутні.
До складу тростинного цукру входять калій, магній, фосфор, кальцій, залізо та цинк, а чорна патока, яку готують способом додавання до розсипчастого цукру густого сиропу, багата на мідь. Крім того, коричневий підсолоджувач містить вітаміни, білки та рослинні волокна, що сприяють його кращому засвоєнню. Завдяки цим елементам і нижчому глікемічному індексу (порівнюючи з білим цукром), тростинний цукор є нешкідливим джерелом енергії, адже в організмі він трансформується не в жири, як його білий «сородич», а в цінну енергію, підживлююча наша життєдіяльність.
MADE IN ITALY
Основні | |
---|---|
Форма випуску | Цукровий пісок |
Упаковка | Пакет |
Тип цукру | Тростинний коричневий |
Вага | 500 г |
Країна виробник | Італія |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Novarese |
- Ціна: 95 ₴