Сир Пармезан Parmigiano Reggiano Antichi Maestri 24 міс. витримки 250 г
Сир Пармезан Parmigiano Reggiano Antichi Maestri 24 міс. витримки 250 г
Пармезайн (Італ. Parmigiano Reggiano) — найвідоміший італійський сорт твердого сиру довгого дозрівання. Пармезан Antichi Maestri має витримку 24 місяців і він належить до елітної групи найдорожчих сирів пармезан. Сир має ламку текстуру з нерівним зрізом і кришиться під час нарізування. Пармезан має ніжний смак з пікантним посмаком. Вживається як самостійна страва або використовується як добавка до пасти, піци, супів і салатів. Пармезан часто їдять із грушами, медом і волоськими горіхами. Пармезан, як гарне вино, цінується своєю витримкою.Пармезан не можна нарізати, як будь-який інший сир, його ламають або колет через те, що він кришиться, а також вживають у тертому вигляді, додаючи до різних страв.
MADE IN ITALY
Основні | |
---|---|
Вага | 250 г |
Виробник | Antichi Maestri |
Країна виробник | Італія |
Тип | Твердий сир |
- Ціна: 195 ₴