Олія оливкова Monini Anfora 1 л (Італія)
Італійська оливкова олія ділиться на 3 основні категорії:
Olio extra-vergine di oliva (extra-virgin olive oil) — оливкова олія найвищої якості одноразового холодного пресування. Це результат першого холодного пресування оливок (оливковий сік). Це олія найвищої якості. Воно має приємний аромат, фруктовий присмак і зберігає всі корисні речовини, накопичені достиглими плодами оливи. Кислотна кількість такої олії — не більш ніж 1. (Classico, Delicato, GranFrutatto, Bios, DOP, Aromatizato)
ОЛИВКОВОЕ МАСЛО MONINI Anfora - оливкова олія, що отримується методом першого холодного пресування, яка має високий рівень кислотності та піддається подальшій обробці — рафінації, що дає змогу очистити олію та знизити рівень кислотності. Для поліпшення смакових характеристик до нього додають високоякісну оливкову олію Extra Virgin. Саме така олія компанія MONINI продає під брендом Anfora. Завдяки своїй особливій витонченості, Anfora не змінює натуральний аромат і колір страв і може використовуватися як для смаження, так і для інших способів приготування продуктів. Скло. Литраж: 0,25 л, 0,5 л, 1 л.
MADE IN ITALY
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Виробник | Monini |
Об`єм | 1000 мл |
Країна виробник | Італія |
Тип олії | Оливкова |
Віджим | Перший холодний |
Кислотність | 0.4 % |
Інформація для замовлення
- Ціна: 383 ₴