Цукор тростинний PININ PERO, 500 г ( Італія)
Цукор тростинний PININ PERO, 500 г ( Італія)
Основна перевага цього коричневого продукту полягає в утриманні в ньому багатьох корисних мінералів, які в буряковому цукрі присутні або в мізерній кількості, або відсутні.
До складу тростинного цукру входять калій, магній, фосфор, кальцій, залізо і цинк, а чорна патока, яку готують шляхом додавання до рассыпчатому цукру густого сиропу, багата міддю. Крім того, коричневий підсолоджувач містить вітаміни, білки і рослинні волокна, які сприяють його кращому засвоєнню. Завдяки цим елементам і більш низькому глікемічному індексу (порівняно з білим цукром), тростинний цукор є нешкідливим джерелом енергії, адже в організмі він трансформується не в жири, як його білий «родич», а в цінну енергію, подпитывающую нашу життєдіяльність.
MADE IN ITALY
Основні | |
---|---|
Форма випуску | Цукровий пісок |
Упаковка | Пакет |
Тип цукру | Тростинний коричневий |
Вага | 500 г |
Країна виробник | Італія |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | PININ PERO |
- Ціна: 95 ₴