Barilla Emiliane Pappardelle All'Uovo n.227, 500 гр
Це один із найбільш величних різновидів довгої яєчної пасти, являє собою плоску стрічку завширшки приблизно 13 мм.
Паппарделле родом із Центральної Італії, з Тоскани, згідно з традиціями в кулінарії, паста використовується в багатьох рецептах.
Назва походить від дієслова "papapare", що на тосканському діалекті означає "їсть із задоволенням і радістю".
Завдяки грубій і пухкій текстурі, паста Emiliane Papppelle No227 від Barilla ідеально вбирає й утримує навіть найгустіші соуси.
Класичним рецептом є поєднання пасти з "хрестянськими" рагу, приготованим із зайчатини або кролика, така страва містить справжню гармонію смаків і неповторного аромату.
Барила також рекомендує приготувати Barilla Emiliane Pappardelle No227 з різними соусами вершкової консистенції, з додаванням овочів і сиру або ж із білим рагу з кабачків.
Час приготування макаронів приблизно 7 хвилин.
Енергетична цінність на 100 г: 1569 кДж/371 Ккал.
Харчова цінність на 100 г: жирів 5 г, вуглеводів 65 г (з яких цукру 3 г), білків 14,5 г, солі 0,08 г.
MADE IN ITALY
Основні | |
---|---|
Упаковка | Картонний пакет |
Виробник | Barilla Alimentare |
Основа | Яєчна |
Вага | 0.5 кг |
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Тип | Паппарделлє |
- Ціна: 95 ₴