Органічний сироп агави Equilibra Sciroppo di Agave 350 г (Італія)
276 ₴
267,72 ₴
Показати оптові ціни- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
Органічний сироп агави Equilibra Sciroppo di Agave 350 г (Італія)
Органічний сироп агави Equilibra Sciroppo di Agave.
Сироп агави майже в 1,5 раза солодший від звичайного цукру. Він містить натуральні ферменти, мінерали та вітаміни, а також клітковину й інулін. Сироп агави — джерело природного кальцію, магнію, калію та заліза. Сироп агави — це натуральний підсолоджувач рослинного походження. Він має нижчий глікемічний індекс, ніж мед, і має широке кулінарне застосування. Не містить глютену. Головна перевага сиропу агави — він має нейтральний смак і не змінює смаку страви або напою. Сироп з агави зазвичай використовується для тортів і десертів, а також як підсолоджувач для чаю, кави, напоїв гарячих і холодних, а також як топінг для вафель, млинців і морозива. Під час випікання тістечок треба зазначити, що сироп агави прискорює потемніння тіста, тому рекомендується зменшити температуру випікання на 15-20 °C.
Сироп агави, склад:
Сироп агави багатий на вуглеводи, тобто складні вуглеводи та прості цукри.
- 23% води;
- 0,1% білка;
- 0,4% ліпідів;
- 76% вуглеводів;
- 68% цукру, з яких 12% глюкози та 55% фруктози;
- 0,2% клітковини.
Калій
- Вітамін С;
- Фолат;
- Антиоксиданти
Сироп з агави: поживна цінність і калорії
100 г сиропу агави містить:
- 310 ккал;
- Білок 0,1 г;
- Жир 0,4 г;
- Вуглеводи 76 г;
- Цукор 68 г;
- Волокна 0,2 г.
MADE IN ITALY
Основні | |
---|---|
Виробник | Equilibra |
Країна виробник | Італія |
Смак | Агава |
Об`єм | 350 мл |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Вид товару | Сироп |
Користувальницькі характеристики | |
Тип олії | кленовий сироп |
- Ціна: 267,72 ₴