ulto крудо Casolare Trancio di Prosciutto Crudo (Італія)
(Прошуто Крудо) — авторто — італійська шинка, зроблена з віконця, натерта сіллю. Сирий її різновид називається "prosciutto crudo"
Під час виготовленняulto Крудо задні ноги свині спочатку піддають сухій засолі, потім їх в'ялять не менш ніж дев'ять місяців. Водночас не використовуються консерванти, а також будь-які спеції, тільки сіль. М'ясо після цього виходить тверде, сухе, з приголомшливим ароматом. ulto не потрібно обробляти термічно, оскільки він стане сухим і жорстким.Як і до всього іншого у своїй кухні, донорто-автоманці ставляться з любов'ю і трепетом. Процес в'ялення завжди не надто швидкісний, але італійська шинка може досягати зрілості до двох років.
Їдають її найчастіше нарізаною на найтонші скибочки, іноді обертаючи навколо шматочків фруктів або овочів, додають у салати та соуси, смужочка шинки вдало поєднується з вином, що має легкий фруктовий аромат. Mondashmoжно використовувати й у салатах для надання легкої соноватості та пікантності.
ulto крудо Casolare Trancio di Prosciutto Crudo (Італія)
— італійська шинка, зроблена з суцільного віконця, натертого морською сіллю. Без кістки, єдиний шматок свинини. Витримка — мінімум 9 місяців. Без ароматизаторів і консервантів. Вікорок найвищої якості. Має пікантний смак, ніжну структуру та дивовижний м'ясний аромат.Не містить глютену, молока та його похідних (включно з лактозом), барвників і консервантів.
Фасування: вакуумне паковання без кістки
Країна-виробник: Італія
Вага: шматочки по 0,900 — 1,300 кг.
Ціна вказана за - 1 кг
MADE IN ITALY
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Тип | Шинки |
Фасовка | Шматок |
Ґатунок | Вищий |
Вид за способом обробки | Сиров'ялені |
Тип оболонки | Натуральна оболонка |
Тип м'яса | Свинина |
Вага | 1000 г |
- Ціна: 535 ₴/кг