Великодній кекс Bauli la Colomba Classica з цукатами 750 г (Італія)
Великодня коломба Bauli la Colomba Classic з цукатами — кулічі створюють у нашому домі відчуття справжнього свята та дива. Великодній кекс із гарною назвою Colomba (Блакинка) по всій Італії пекуть на Грона. Bauli la Colomba Classic з цукатами — це традиційна пасхальна випічка від відомого італійського виробника Bauli . Смачна та легка пасха у формі хреста, посипана зверху цукровою крихтою та цілісними шматочками мигдалю і з ніжними апельсиновими цукатами всередині. Виготовлена в найкращих традиціях із натуральних продуктів і 100% італійського молока з природним закваскою тільки на материнських дріжджах Аса Мадре. У італійського куліча термін зберігання приблизно 6 місяців, довгий свіжість кексу пояснюється дуже довгою розстійкою тіста — до трьох-чотирьох діб і ідеальною якістю інгредієнтів, у ньому немає консервантів та іншої хімії. Випікають коломби на материнській заквасці. Термін придатності Коломби до кінця червня місяця.
Згідно з історією, куликом Коломба уперше був вибезпечений ще в VI століття під час осаду італійського міста Павія. Кекс у формі голуба був запропонований Король Альбоїно як знак світу.
MADE IN ITALY
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Balocco |
Країна виробник | Італія |
Користувальницькі характеристики | |
Вид кондитерських виробів | Кекси |
Тип | Фасовані |
Вага | 1000 кг |
- Ціна: 360 ₴