Кошик
3216 відгуків
promo_banner
+380 (50) 246-96-24
Сhaikoff
Кошик

Шоколадні цукерки в білому шоколаді Maitre Truffout Mozart Kugeln 200 г

впередназад
Шоколадні цукерки в білому шоколаді Maitre Truffout Mozart Kugeln 200 г, фото 3
Шоколадні цукерки в білому шоколаді Maitre Truffout Mozart Kugeln 200 г, фото 4
Шоколадні цукерки в білому шоколаді Maitre Truffout Mozart Kugeln 200 г, фото 5
Шоколадні цукерки в білому шоколаді Maitre Truffout Mozart Kugeln 200 г, фото 6
Шоколадні цукерки в білому шоколаді Maitre Truffout Mozart Kugeln 200 г, фото 7

155 ₴

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Шоколадні цукерки в білому шоколаді Maitre Truffout Mozart Kugeln 200 г
Шоколадні цукерки в білому шоколаді Maitre Truffout Mozart Kugeln 200 гВ наявності
155 ₴
+380 (50) 246-96-24
Viber
+380 (50) 246-96-24
Viber
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Шоколадні цукерки в білому шоколаді Maitre Truffout Mozart Kugeln з фісташковим марципаном 200 г

Шоколадні цукерки Mozart-kugeln — Класика нової версії чудові праліне «Моцарт» в білому шоколаді. Традиційні круглі шоколадні цукерки містять у собі набір інгредієнтів, серед яких фісташковий марципан, марципан і горіхова нуга, покриті шарами молочного та білого шоколаду.

Цукерки мають вишуканий смак і, безсумнівно, сподобаються шанувальникам якісних і смачних солодощів. Чудова якість продукту та стильне паковання дають змогу використовувати ці цукерки як невеликий і оригінальний презент.

Моцарткугель (нім. Mozartkugel — «моцартовська кулька») — традиційні круглі цукерки із шоколаду, заповненого марципаном і праліне, винайдені 1890 року зальцбурзьким кондитером Паулем Фюрстом і названі на честь покійного майже за 100 років до цього композитора Вольфганга Амадея Моцарта. 
Згідно з рецептом Фюрста, спочатку з фісташкового марципана в оболонці з нуги формують вручну кульку, яка потім насаджують на дерев'яну паличку, щоб обмокнути в темну шоколадну глазурі. Паличка з насажною на неї кулькою ставиться вертикально, щоб цукерка охолола та затверділа. Після цього паличка виймається, а дірочка, що залишилася, заповнюється шоколадною глазур'ю. Готовий моцарткугель вручну завертається в станіоль сріблясто-синього кольору. За такою технологією на рік виготовляється приблизно 1,4 млн моцарткугелів.

MADE IN GERMANY

Характеристики
Основні
ВиробникLambertz
Країна виробникНімеччина
Вага200 г
Тип цукерокМарципан
ТипВ коробках
Інформація для замовлення
  • Ціна: 155 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner