Печінка тріски Benimar Cod Liver Foie de Morue 120 г (Іспанія)
Печінка тріски Benimar - є не тільки дуже смачним і поживним продуктом, але й має масу корисних якостей. До її складу входять вітаміни D, A, E, кислоти Omega-3. І якщо є продукт, який тане в роті, так це безсумнівно — печінка тріски. З печени трески можна приготувати салат або паштет із додаванням вареного яйця та дрібно нарізаної цибулі або вживати в чистому вигляді зі свіжоспеченим хлібом. Печінка тріски — один із головних джерел поліненасичених жирних кислот Омега-3. Печінка тріски містить усі ті мікроелементи, вітаміни та жири, які, на думку дієтологів, мають бути в раціоні людини. Іноді люди сумніваються в збереженні всіх корисних властивостей печінки після її консервування. Зберегти печінку іншим способом неможливо, позаяк під час заморожування велика частина її корисних властивостей дійсно втрачається. Печінка тріски виготовляється зі свіжої сировини, що дає змогу зберегти всі її корисні інгредієнти.
MADE IN SPAIN
Основні | |
---|---|
Виробник | Benimar |
Країна виробник | Іспанія |
Упаковка | Жерстяна банка |
Вага | 120 г |
Користувальницькі характеристики | |
Вид риби | печінка тріски |
- Ціна: 108 ₴