Салямі Ungherese Blu Italia (Італія)
450 грн/кг
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- +380 (93) 217-85-55
Салямі Ungherese (Угорська) Blu Italia без глютену
Бренд "Blu Italia" належить компанії "Saputo Dairy Italia", що є одним із провідних виробників м'ясних виробів в Італії. "Saputo Dairy Italia" заснована 1950 року та на сьогодні виробляє широкий асортимент ковбас, зокрема "Blu Italia". Компанія має кілька виробничих підприємств в Італії, обладнаних сучасними технологіями виготовлення ковбас.
Салямі Унгрезе виробляється тільки з добірної свинини. До фаршу з нежирної свинини додають часник, маринований у білому вині, сіль, перець і спеції. Салямі має характерні смак і аромат, придбані під час копчення, після чого триває дозрівання приблизно 3-4 місяці.
Цей ковбасний виріб виготовляється в Італії за традиційними рецептами та є одним із найпопулярніших видів салямі в країні.Салями Ungherese Blu Italia — це справжня італійська делікатесна страва, яка сподобається шанувальникам пікантних і ароматних ковбасних виробів.
Салямі пікантна Ungherese Blu Italia продається у вакуумному пакованні.
Вага виробу + - 1500 -1600 г
MADE IN ITALY
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Ґатунок | Вищий |
Тип м'яса | Свинина |
Фасовка | Шматок |
Тип оболонки | Натуральна оболонка |
Вид за способом оброблення | Сиров'ялені |
Вага | 1000 кг |
Тип | Гілки |
- Ціна: 450 грн/кг