Кошик
2357 відгуків
promo_banner
+380 (50) 246-96-24
+380 (93) 217-85-55
интернет-магазин "Chaikoff"
Кошик

Шоколадні цукерки в білому шоколаді Henry Lambertz Mozart Kugeln 200 г

впередназад
Шоколадні цукерки в білому шоколаді Henry Lambertz Mozart Kugeln 200 г, фото 2Шоколадні цукерки в білому шоколаді Henry Lambertz Mozart Kugeln 200 г, фото 3Шоколадні цукерки в білому шоколаді Henry Lambertz Mozart Kugeln 200 г, фото 4Шоколадні цукерки в білому шоколаді Henry Lambertz Mozart Kugeln 200 г, фото 5Шоколадні цукерки в білому шоколаді Henry Lambertz Mozart Kugeln 200 г, фото 6

165 

156,75 

Показати оптові ціни
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
Шоколадні цукерки в білому шоколаді Henry Lambertz Mozart Kugeln 200 г
Шоколадні цукерки в білому шоколаді Henry Lambertz Mozart Kugeln 200 гГотово до відправки
165 156,75 
+380 (50) 246-96-24
Viber
  • +380 (93) 217-85-55
+380 (50) 246-96-24
Viber
  • +380 (93) 217-85-55
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Шоколадні цукерки в білому шоколаді  Henry Lambertz Mozart Kugeln 200 г

Шоколадні цукерки Mozart-kugeln — Класика нової версії чудові праліне «Моцарт» в білому шоколаді. Традиційні круглі шоколадні цукерки містять у собі набір інгредієнтів, серед яких фісташковий марципан, марципан і горіхова нуга, покриті шарами молочного та білого шоколаду.

Цукерки мають вишуканий смак і, безсумнівно, сподобаються шанувальникам якісних і смачних солодощів. Чудова якість продукту та стильне паковання дають змогу використовувати ці цукерки як невеликий і оригінальний презент.

Моцарткугель (нім. Mozartkugel — «моцартовська кулька») — традиційні круглі цукерки із шоколаду, заповненого марципаном і праліне, винайдені 1890 року зальцбурзьким кондитером Паулем Фюрстом і названі на честь покійного майже за 100 років до цього композитора Вольфганга Амадея Моцарта. 
Згідно з рецептом Фюрста, спочатку з фісташкового марципана в оболонці з нуги формують вручну кульку, яка потім насаджують на дерев'яну паличку, щоб обмокнути в темну шоколадну глазурі. Паличка з насажною на неї кулькою ставиться вертикально, щоб цукерка охолола та затверділа. Після цього паличка виймається, а дірочка, що залишилася, заповнюється шоколадною глазур'ю. Готовий моцарткугель вручну завертається в станіоль сріблясто-синього кольору. За такою технологією на рік виготовляється приблизно 1,4 млн моцарткугелів.

MADE IN GERMANY

Характеристики
Основні
Вага200 г
ВиробникLambertz
Країна виробникНімеччина
ТипВ коробках
Тип цукерокМарципан
Інформація для замовлення
  • Ціна: 156,75 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner