Шоколадно — горіхова паста NUTELLA з лісовими горіхами 1000 г
Всесвітньо відома паста Nutella (Нутела) — зареєстрований товарний знак солодкого спереду з лісових горіхів із додаванням какао та молока. Випускається італійською компанією Ferrero SpA з 1964 року. Продається у 75 країнах світу.
Уся лінійка продукції Nutella вирізняється неповторним смаком, а все завдяки унікальному поєднанню лісових горіхів і какао бобів. Тільки Nutella може зробити ситнішим і кориснішим будь-який сніданок, чи то вівсяні пластівці, чи то млинці з сиром. Ніжний і такий рідний смак шоколадної пасти Nutella не залишить нікого байдужим!
Калорійність пасти Nutella
Калорійність пасти Nutella становить 530 ккал на 100 грамів продукту.
Склад пасти Nutella
Склад: цукор, олія, лісовий горіх 13%, знежирене какао 7.4%, знежирене сухе молоко 5%, лактоза, суха сироватка, емульгатор (соєвий лецитин), ароматизатор ідентичний натуральному (ванілін).
Корисні властивості та шкоду пасти Nutella
Не містить штучних барвників і консервантів. У кожній 400-грамовій банці Нутелли міститься 52 лісові горіхи та склянка знятого молока.
Лісовий горіх містить у своєму складі достатню кількість мікроелементів, клітковини, мінералів і амінокислот. Він є прекрасним джерелом енергії, він допомагає нормалізувати тиск, зменшує ризик розвитку інфарктів і інсультів, здатний поліпшити роботу шлунка, запобігти розвитку кишкових інфекцій.
Какао містить фенілоетиламін, серотонін і триптофан, які є природними антидепресантами, поліфенолу (антиоксидант) (calorizator). Какао сприяє зміцненню нервової системи, поліпшенню кровообігу мозку, зниженню артеріального тиску, відновленню фізичних і розумових сил.
У сухому молоці знежиреному також містяться незамінні для організму амінокислоти, вітаміни групи B, вітаміни А і D, також мінерали: фосфор, калій, кальцій, сірку, магній, хлор та інші.
Nutella не рекомендована людям з алергією на горіхи або молочні продукти.
Застосування пасти Nutella в кулінарії
Паста Нутела застосовується як начинка для бутербродів, млинців, англійських мафелів, вафлей, тостів, круасанів та ін. У змішаному вигляді з збитими вершками використовується для приготування тортів і тістечок.
MADE IN ITALY
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Виробник | Ferrero |
Країна виробник | Італія |
Тип | Шоколадно-горіхові пасти |
Упаковка | Скляна банка |
Вид пасти | М'які |
- Ціна: 360 ₴