Салямі Наполі Blu Italia Napoli (Італія) без глютену
Італійська сиров'ялена ковбаса родом із Неаполя вирізняється особливим аристократизмом. Виготовлена за типовим південним рецептом. Виготовлена зі свіжої свинини з досить великими домішками сала з додаванням запашного перцю цілими зернами. До її складу входять тільки класичні інгредієнти: м'ясний фарш, чорний перець і сіль. Салямі Salame Napoli готується за старовинним італійським рецептом із фаршу грубого помелу з додаванням рожевого жиру.
Смак — солодкуватий із м'ясним ароматом і димними нотками. Природне копчення, традиційні приправи роблять цей продукт унікальним.
Смак Salame Napoli - — це чудова знахідка для гурманів усього світу — вона дещо солодкувата та має аромат димку. Традиційно салямі Наполі їдять із білим хлібом фокачча, а також вона є невіддільним компонентом піци.
Салямі продається шматками 600-700 г.
MADE IN ITALY
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Вид ковбаси | Сиров'ялена |
Ґатунок | Вищий |
Тип м'яса | Свинина |
Фасовка | Шматок |
Тип оболонки | Натуральна оболонка |
Вид за способом оброблення | Сиров'ялені |
Вага | 1000 кг |
Тип | Гілки |
- Ціна: 550 ₴/кг