Цукор тростинний в стиках 5 г Antigua Novarese 1000 г (Італія)
Основна перевага цього коричневого продукту полягає в утриманні в ньому багатьох корисних мінералів, які в буряковому цукрі є або в мізерній кількості, або відсутні.
До складу тростинного цукру входять калій, магній, фосфор, кальцій, залізо та цинк, а чорна патока, яку готують способом додавання до розсипчастого цукру густого сиропу, багата на мідь. Крім того, коричневий підсолоджувач містить вітаміни, білки та рослинні волокна, що сприяють його кращому засвоєнню. Завдяки цим елементам і нижчому глікемічному індексу (порівнюючи з білим цукром), тростинний цукор є нешкідливим джерелом енергії, адже в організмі він трансформується не в жири, як його білий «сородич», а в цінну енергію, підживлююча наша життєдіяльність.
MADE IN ITALY
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Виробник | Novarese Zuccheri |
Країна виробник | Італія |
Упаковка | Стік |
Форма випуску | Цукровий пісок |
Тип цукру | Тростинний коричневий |
- Ціна: 189 ₴