Панетоне великодня Balocco il Mandorrato 1000 г (Італія)
Balocco il Mandorrato Panettone з мигдалем і перлинним цукром
Panettone Balocco — є традиційною італійською святковою випічкою, приготованою з цілісного пшеничного борошна. З великою кількістю родзинок і цукатів. Цей смачний італійський бісквіт гідно оцінять усі члени вашої родини. Panettone стане чудовим солодким подарунком до святкового столу. Ідеально для корпоративних і колективних подарунків.
Панетоне великодня Balocco il Mandorrato 1000 г (Італія)- Вишуканий італійський кекс усередині з родзинками, сицилійської апельсинової та лаймової цедрою й невеликими шматочками фундука. Посипаний білими шматочками перлового цукру в сукупності з ніжними шматочками мигдалю. Приготовлений із високоякісного свіжого італійського молока, яєць із домашніх курей, покрите глазур'ю з фундука ручної роботи, суцільним мигдалем і цукровою пудрою.
Balocco Mandorrato — це солодка випічка на натуральній заквасці, яка не містить генетично модифікованих інгредієнтів. Виготовлений за традиційним рецептом балоко, це перший пнетоне з мигдалем і цукром.
Склад: Борошно пшеничне — родзинки 13,2% — олія вершкове — цедра апельсина та цитрона 8,8% (цедра апельсина 43% — глюкозно-фруктозний сироп — цукор — цедра цитрона 11% — регулятор кислотності: лимонна кислота) — свіже яйце * жовток 7,4% — цукор — натуральні дріжджі 6,6% (пшеничне борошно — вода) — фундук глазур 6,4% (цукор — рисове борошно — фундук 7,1%, що відповідає 0,5% від загальної кількості інгредієнтів — арахісова олія — яєчний порошок* білок 2,5%, що відповідає 0,2% від загального кількості інгредієнтів — пшеничне борошно — ароматизатори) — свіже пастеризоване молоко 3,6% — мигдаль 2,2% — інвертований цукровий сироп — цукрова глазур 1, 7% — емульгатори: моно- і дигліцериди жирних кислот — сіль — натуральні ароматизатори.
MADE IN ITALY
Основні | |
---|---|
Виробник | Balocco |
Країна виробник | Італія |
Вид кондитерських виробів | Кекси |
Тип | Фасовані |
Вага | 1000 г |
- Ціна: 215 ₴