Кошик
3105 відгуків
promo_banner
+380 (50) 246-96-24
Сhaikoff
Кошик

Вино червоне напівсухе IL Gran Paese Vino Rosso 5 л (Італія)

впередназад
Вино червоне напівсухе IL Gran Paese Vino Rosso 5 л (Італія), фото 2Вино червоне напівсухе IL Gran Paese Vino Rosso 5 л (Італія), фото 3Вино червоне напівсухе IL Gran Paese Vino Rosso 5 л (Італія), фото 4Вино червоне напівсухе IL Gran Paese Vino Rosso 5 л (Італія), фото 5Вино червоне напівсухе IL Gran Paese Vino Rosso 5 л (Італія), фото 6Вино червоне напівсухе IL Gran Paese Vino Rosso 5 л (Італія), фото 7Вино червоне напівсухе IL Gran Paese Vino Rosso 5 л (Італія), фото 8

630 ₴

  • Готово до відправки
Вино червоне напівсухе IL Gran Paese Vino Rosso 5 л (Італія)
Вино червоне напівсухе IL Gran Paese Vino Rosso 5 л (Італія)Готово до відправки
630 ₴
+380 (50) 246-96-24
Viber
+380 (50) 246-96-24
Viber
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Вино червоне напівсухе IL Gran Paese Vino Rosso 5 л (Італія)

Традиційне італійське напівсухе вино відомого винного дому Caldirola.

Вино червоне напівсухе особливою міцністю не відрізняється.  Найкращі напівсухі червоні  вина мають міцну  не більш ніж 9-13%. Цукор же в напівсухому червоному вині менше, ніж у напівсолодкому.  Тому смак червоного напівсухого досить терпкий і має помірну кислотність. Часто виникає питання, з чим пити червоне напівсухе вино, що подавати до нього? Це вино також входить до групи столових, і вживається як аперитив і інгредієнт під час приготування багатьох страв. З такого вина, наприклад, виходить незрівнянний маринад для м'яса. Як і всі червоні вина, напівсухе червоне вино вважається ідеальним доповненням до м'ясних, особливо жирних страв. Так само гарне закусляння під червоне напівсухе вино є сири. Взимку червоне напівсухе заведено підігрівати приблизно до 20 °C, влітку — трохи охолоджувати.

Технологія виготовлення напівсухих червоних вин ґрунтується на припині бродіння сусла на певному етапі, коли цукру в ньому залишається не більш ніж 2,5%. Іноді напівсухі червоні вина використовують для виробництва напівсолодких червоних вин у складі купажів. Для цих вин береться технічний виноград червоних і чорно-синіх сортів. Вважається, що в напівсухих червоних винах багато антиоксидантів, корисних речовин, що захищають організм від хвороб. Дуже цінуються французькі, італійські, а також абхазські червоні напівсухі вина. 

Напої винного дому Caldirola  виходять елегантними та насиченими, вони мають високу якість і гарну кислотність, завдяки плідним ґрунтам прекрасного італійського регіону Lombardia . Ягоди збираються виключно вручну, потім проводиться акуратне сортування. Бродіння проходить у цистернах зі сталі. Витримувалося вино в бочках із французького дуба. Напій може довго зберігатися, зберігаючи свій унікальний смак.

Це вино має гарний рубіновий колір, який відразу ж привертає увагу. Чудовий аромат створює букет, який наповнений нотами вишень і червоних ягід. Неймовірно м'який і насичений смак заворожує фруктовими відтінками та гармонійним балансом. Напій дарує приємний фруктовий посмак. Це вино найкраще поєднується з різними сирами, з рагу, пастою й білим м'ясом. Фахівці рекомендують подавати його до столу за температури 16-18 °C. Вино найкраще зберігатиметься за температури +5 °C до +20 °C. Відносна вологість має бути понад 75%.
MADE IN ITALY


 

Характеристики
Основні
Об`єм5 л
Країна виробникІталія
ФасовкаПляшка
Міцність11 %
Колір винаЧервоне
ВиробникPaese
Інформація для замовлення
  • Ціна: 630 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner