Кава в зернах Milaro Uganda 1000 г (Іспанія)
Кава в зернах Milaro Uganda 1000 г (Іспанія)
Кава в зернах Milaro Uganda 100% арбіка — кава родом із Уганди, що складається з добірних сортів 100% арабіки. Зерна мають глибокий букет смаку й аромату.
На території Уганди вирощують і арабіку, яку закавили на початку XX століття колонізатори. Зараз арабіки виробляють приблизно 20% від загального об'єму кави. Якість арабіки висока, і вона цінується на кавовому ринку. Найпопулярнішими вважаються два сорти:
- Organic Bugisu АА. Цей сорт арабіки вирощують на декількох плантаціях на півночі Уганди. Кава насичена та густа, з присмаком молочного шоколаду, легка кислинка, в ароматі помітні цитрусові нотки та тропічні фрукти. У каві можна вловити смак бананів, горіха, відчувається винна кислинка. Загалом виходить дуже гармонійний багатогранний смак і практично ідеальний баланс кислотності, м'якості та міцності.
Зерна кави проходять ретельне вологе оброблення. Зерна, що вирушають на експорт, класифікуються залежно від розміру зерна та кількості дефектів: АА, А, А, PB (peaberry), B, C, E, UG (under grade).
- DRUGAR (Dry Uganda Arabica) виробляється переважно на південному заході Уганди на схилах гір у районі Касесе. Зерна кави проходять суху обробку, тобто кавові ягоди сушать на відкритому повітрі. Через особливості сухого оброблення врожаю смакові характеристики можуть відрізнятися від партії до партії. Смак цього сорту кави сподобається шанувальникам міцного з яскравою гіркуватістю напою. Часто в смаку є земляні ноти та тютюновий посмак, в ароматі явно є фруктові ноти. Класифікують цей сорт арабіки в такий спосіб: A, B, C і Triage
- WUGAR (Wet Uganda Arabica), тобто вся мита арабіка, яка вирощена не в регіоні Бугису на сході країни. На смак ця кава дуже близька до Bugisu. Кава збалансована, з помітною кислинкою. Оскільки Wugar збірна назва уганського митого кави, то тут можливі смакові відмінності від партії до партії.
- SIPI FALLS — назва цей сорт арабіки отримав від місця, де вирощують та обробляють ці зерна. Sipi Falls — три водоспади біля поселення Капчорва, де розташована ферма. Кавові дерева ростуть на високогірних плантаціях, на вулканічних ґрунтах багатих мінеральними речовинами. Кава органічна, вирощується без використання хімічних добрив, обробляються чистою джерельною водою. 2005 року Сіпі Фоллз зайняв 1 місце серед кави з Уганди на конкурсі EAFCA — Східно-Африканської асоціації якісної кави (тепер AFCA — Африканська асоціація якісної кави). Кава зі щільним тілом, насичена з оксамитовим смаком, легкою ягідною кислинкою і приємною гостротою.
- Іспанська компанія Milaro, що є одним із лідерів купажування й обсмажування кави з Уганди.В чому ви можете переконатися на власному прикладі, купивши каву в нашому інтернет-магазині Chaikoff . Приємного посмаку!!
MADE IN SPAIN
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Milaro |
Країна виробник | Іспанія |
Форма випуску | Зерновий |
Ступінь обсмаження | Середня |
Без кофеїну | Ні |
Ароматизатор | Ні |
Тип упаковки | Пакет |
Кількість в упаковці | 1 шт. |
Вага | 1000 г |
Міцність кави | Міцний |
Користувальницькі характеристики | |
Робуста | 80% |
Арабіка | 20% |
Вид кави | Купаж арабіки |
Ступінь помелу | в зернах |
Інформація для замовлення
- Ціна: 725 ₴/кг