Соус для макаронів
Домашні соуси для макаронів річ незамінна коли треба швидко і смачно нагодувати сім'ю .Поширена думка, що макарони та спагеті винайшли в Італії, але мало кому відомо, що і Китай має можливість бути винахідниками цього страви.
В стародавньому Китаї була винайдена китайська локшина, яку Марко Поло пізніше завіз в Італію, і вона могла бути прообразом італійських макаронів. Але є інша версія історії походження макаронів – нібито вона існувала в Італії ще за стародавніх римлян.
Вони ж, у свою чергу, вважали це блюдо щедрим даром від місцевих богів з гори Олімпу. Але в даний час макарони і паста для них вважаються споконвічно італійською стравою, хоча і їдять його у всьому світі.
Особливий смак макаронів надає соус і краще його приготувати самостійно. Є безліч способів його приготувати, але найпоширеніший – з помідорів з часником і базиліком.
-
Соус Pesto ricotta e spinaci "Polli" 190 г (Італія)
45 ₴Очікується Оптом і в роздріб+380 (50) 246-96-24Viber
- +380 (93) 217-85-55
-
Томатна паста для макаронів Solo Pomidoro MUTTI parma
105 ₴Очікується+380 (50) 246-96-24Viber
- +380 (93) 217-85-55
Види соусів:
Норм – соус з томатів, з додаванням цибулі і свинячого жиру.
Наполетана – соус томатний з травами і овочами.
Аррабіата – соус томатний зі спеціями і гострим перцем.
Болоньєзе – соус томатний з фаршем, червоним вином і овочами.
Флорентіна – вершковий соус із сиром маскарпоне і шпинатом.
Аматрічіана – це дрібно нарізана грудинка свинини, яку обсмажують з цибулею і додають червоний гострий перець.
Карбонара – вершковий соус з беконом і сиром.
Класичні італійські соуси.