Паска Maina La Gran Colomba classica 750 г ( Італія)
Паски створюють в нашому будинку відчуття справжнього свята і дива. Великодній кекс з красивою назвою Colomba (голубка) печуть на Великдень по всій Італії. Maina La Gran Colomba classica - це долассический торт Colomba з Верони зроблений з натурального тіста, з ніжними цукатами без родзинок.
М'який і золотистий, він збагачений хрусткою горіховою і мигдальною глазур'ю ручної роботи .
Згідно історії, паска Коломба вперше був випечений ще в VI столітті під час облоги італійського міста Павія. Кекс у формі голуба був запропонований королю Альбоино як знак миру. Великодній коломба - це незамінна прикраса святкового столу , а також подарунок близьким і друзям.
MADE IN ITALY
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Вага | 750 г |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | З цукатами, без родзинок |
Виробник | Maina |
Вид кондитерських виробів | паска |
- Ціна: 375 ₴