Паска з кремом Maina Colombino l agnellino 750 г ( Італія)
Паски створюють в нашому будинку відчуття справжнього свята і дива. Великодній кекс з красивою назвою Colomba (голубка) печуть на Великдень по всій Італії. Maina Colombino l agnellino 750 г Це м'який ніжний паска з найніжнішим кремом праліне посипаний цукровою пудрою.
Згідно історії, паска Коломба вперше був випечений ще в VI столітті під час облоги італійського міста Павія. Кекс у формі голуба був запропонований королю Альбоино як знак миру.
MADE IN ITALY
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 750 г |
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Вид кондитерських виробів | паска |
Виробник | Maina |
Інформація для замовлення
- Ціна: 195 ₴