Паска Maina La Gran Pandorella 750 г
Паски створюють в нашому будинку відчуття справжнього свята і дива. Великодній кекс з красивою назвою Colomba (голубка) печуть на Великдень по всій Італії. Maina La Gran Pandorella - це долассический торт Colomba з Верони зроблений з натурального тіста, без цукатів.
М'який і золотистий, він збагачений хрусткою горіховою і мигдальною глазур'ю ручної роботи .
І ви самі надасте останній штрих цього смачне куличу: перед подачею посипте цукровою пудрою, включеної в упаковку.
Згідно історії, паска Коломба вперше був випечений ще в VI столітті під час облоги італійського міста Павія. Кекс у формі голуба був запропонований королю Альбоино як знак миру.
MADE IN ITALY
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Вага | 750 г |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Maina |
Вид кондитерських виробів | паска |
Тип | Без цукатів |
- Ціна: 200 грн