Сир твердий Grana Padano ANTICHI MAESTRI — 18 місяців витримка. (киски 200-250г)
Сир Грана Падано Grana Padano – італійський твердий сир із приголомшливим смаком. Має солоний, трохи пікантний смак із горіховими нотками. Такий сир стане чудовим доповненням до Вашої сирної тарілки. Він має зернисту структуру, тому й належить до твердих сирів.
Виготовляють цей сир із коров'ячого молока, зріє він приблизно 18 місяців. Такий сир чудово поєднується з червоним вином, його можна подавати разом із виноградом як закуску.
Слово «грана» (grana - «зернистий») став тепер загальною назвою всіх твердих сухих сирів, якими італійці посипають піци, «пасти» й супи. Слово «патеано» (padano) означає «падіанський» — тобто, «виведений у басейні річки По» (Ломбардія), хоча тепер цей сир категорії DOP роблять не тільки в Ломбардії. Зона його виробництва тепер містить, крім Ломбардії, всі провінції П'ємонта, низка провінцій Трентіно — Альто-Адідже, Венетто та Емілія-Романьї.
Грана-Падано, як і всі сири класу «грана», використовують насамперед як терочний — італійці купують його тільки шматком, і натирають безпосередньо під час приготування страви. Однак сир гарний наприкінці трапези з сільським хлібом і склянкою прохолодного білого сухого вина в супроводі винограду, груш або меду; так само добре до нього підійдуть і червоні вина barolo або brunello.
Сир твердий Grana Padano ANTICHI MAESTRI — 14 місяців витримка
Це вишуканий італійський сир Грана Падану/має твердою текстурою й ніжним вершковим смаком, наближеним до смаку традиційного Пармезану/ ідеально підходить для приготування різноманітних страв середземноморської кухні: від легких овочевих салатів до пасти, лазаньї, піци, а також вишуканих закусок/ вакуумне паковання надовго зберігає свіжість і ароматність сиру/зручний формат паковання від 200 г — 250 г. ЦЕНА УКАЗАНА ЗА 1 КГ!!!
MADE IN ITALY
Основні | |
---|---|
Виробник | Antichi Maestri |
Країна виробник | Італія |
Тип | Твердий сир |
Тип молока | Коров'яче |
Склад | куски от 200- 250 г |
- Ціна: 380 ₴/кг