Кошик
2989 відгуків
promo_banner
+380 (50) 246-96-24
+380 (93) 217-85-55
интернет-магазин "Chaikoff"
Кошик

Сир твердий Grana Padano ANTICHI MAESTRI — 18 місяців витримка.

впередназад
Сир твердий Grana Padano ANTICHI MAESTRI — 18 місяців витримка., фото 2Сир твердий Grana Padano ANTICHI MAESTRI — 18 місяців витримка., фото 3Сир твердий Grana Padano ANTICHI MAESTRI — 18 місяців витримка., фото 4Сир твердий Grana Padano ANTICHI MAESTRI — 18 місяців витримка., фото 5Сир твердий Grana Padano ANTICHI MAESTRI — 18 місяців витримка., фото 6Сир твердий Grana Padano ANTICHI MAESTRI — 18 місяців витримка., фото 7Сир твердий Grana Padano ANTICHI MAESTRI — 18 місяців витримка., фото 8

380 ₴/кг

  • Немає в наявності
Сир твердий Grana Padano ANTICHI MAESTRI — 18 місяців витримка.
Сир твердий Grana Padano ANTICHI MAESTRI — 18 місяців витримка.Немає в наявності
380 ₴/кг
+380 (50) 246-96-24
Viber
  • +380 (93) 217-85-55
+380 (50) 246-96-24
Viber
  • +380 (93) 217-85-55
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Сир твердий Grana Padano ANTICHI MAESTRI — 18 місяців витримка. (киски 200-250г)

Сир Грана Падано Grana Padano італійський твердий сир із приголомшливим смаком. Має солоний, трохи пікантний смак із горіховими нотками. Такий сир стане чудовим доповненням до Вашої сирної тарілки. Він має зернисту структуру, тому й належить до твердих сирів.

Виготовляють цей сир із коров'ячого молока, зріє він приблизно 18 місяців. Такий сир чудово поєднується з червоним вином, його можна подавати разом із виноградом як закуску.

Слово «грана» (grana - «зернистий») став тепер загальною назвою всіх твердих сухих сирів, якими італійці посипають піци, «пасти» й супи. Слово «патеано» (padano) означає «падіанський» — тобто, «виведений у басейні річки По» (Ломбардія), хоча тепер цей сир категорії DOP роблять не тільки в Ломбардії. Зона його виробництва тепер містить, крім Ломбардії, всі провінції П'ємонта, низка провінцій Трентіно — Альто-Адідже, Венетто та Емілія-Романьї.

Грана-Падано, як і всі сири класу «грана», використовують насамперед як терочний — італійці купують його тільки шматком, і натирають безпосередньо під час приготування страви. Однак сир гарний наприкінці трапези з сільським хлібом і склянкою прохолодного білого сухого вина в супроводі винограду, груш або меду; так само добре до нього підійдуть і червоні вина barolo або brunello.

Сир твердий Grana Padano ANTICHI MAESTRI — 14 місяців витримка

Це вишуканий італійський сир Грана Падану/має твердою текстурою й ніжним вершковим смаком, наближеним до смаку традиційного Пармезану/ ідеально підходить для приготування різноманітних страв середземноморської кухні: від легких овочевих салатів до пасти, лазаньї, піци, а також вишуканих закусок/ вакуумне паковання надовго зберігає свіжість і ароматність сиру/зручний формат паковання від 200 г — 250 г. ЦЕНА УКАЗАНА ЗА 1 КГ!!! 

MADE IN ITALY

 

Характеристики
Основні
ВиробникAntichi Maestri
Країна виробникІталія
ТипТвердий сир
Тип молокаКоров'яче
Складкуски от 200- 250 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 380 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner