Цукор тростинний Diamant Cukier Trzcinowy Dry Demerara 500 г ( Польща)
Цукор тростинний Diamant Cukier Trzcinowy Dry Demerara 500 г ( Польща)
Основна перевага цього коричневого продукту полягає в утриманні в ньому багатьох корисних мінералів, які в буряковому цукрі є або в мізерній кількості, або відсутні.
До складу тростинного цукру входять калій, магній, фосфор, кальцій, залізо та цинк, а чорна патока, яку готують способом додавання до розсипчастого цукру густого сиропу, багата на мідь. Крім того, коричневий підсолоджувач містить вітаміни, білки та рослинні волокна, що сприяють його кращому засвоєнню. Завдяки цим елементам і нижчому глікемічному індексу (порівнюючи з білим цукром), тростинний цукор є нешкідливим джерелом енергії, адже в організмі він трансформується не в жири, як його білий «сородич», а в цінну енергію, підживлююча наша життєдіяльність.
MADE IN POLAND
Основні | |
---|---|
Форма випуску | Цукровий пісок |
Тип цукру | Тростинний коричневий |
Вага | 500 г |
Країна виробник | Польща |
Упаковка | Картонна пачка |
Виробник | Діамант |
- Ціна: 55 ₴