Соус Troppo i Buoni Pesto alla Genovese 180 г (Італія) (без часнику)
Песто — популярний італійський соус на основі оливкового масла, базиліка і сиру. Найбільш часто песто застосовується з макаронми а також в приготуванні супів і лазаньї, з крекерами або намазується на хліб.
Натуральний італійський соус Pesto alla Genovese готують з базиліка, горіхів кешью, двох видів сиру, в тому числі і пекоріно, і оливкової олії.
Без додавання часнику.
MADE IN ITALY
Характеристики
Основні | |
---|---|
Упаковка | Скляна банка |
Тип | Заправки |
Вага | 180 г |
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Troppo i Buoni |
Інформація для замовлення
- Ціна: 58 грн