Паштет з качиної печінки Hacendado Pate Pato (без глютену) 160g (шт)
Паштет з качиної печінки Hacendado Pate Pato (без глютену) 160g (шт)
Hacendado Pate Pato, 160 гр - вишуканий іспанська делікатес з ніжною консистенцією, виготовлений з качиної печінки, без вмісту глютену.
Паштет з качиної печінки Hacendado - дуже популярний продукт у європейських країнах.
Для виготовлення паштету використовуються тільки натуральні інгредієнти, рослинне масло, ароматні спеції.
Продукт не містить барвників і шкідливих компонентів.
Паштет з додаванням печінки качки володіє чудовим м'яким смаком, насиченим ароматом і ніжною текстурою, а також масою поживних і корисних властивостей.
Pate Pato від Hacendado ідеально поєднується зі свіжим хлібом, крекерами і тостами.
Паштет стане незамінним продуктом у Вашому раціоні, він припаде до місця в будь-який час доби і до будь-якого випадку, будь то ранковий сніданок, перекус протягом дня або святкова вечірка.
Його можна подати до столу в якості святкової закуски в тарталетках, що без сумніву, сподобається і Вашим гостям, і близьким людям.
Також паштет можна додати в салат зі свіжими овочами і побалувати себе чудово смачною, здоровою їжею!
MADE IN SPAIN
Основні | |
---|---|
Основа паштету | Свинина |
Вага | 160 г |
Країна виробник | Іспанія |
Упаковка | Скляна банка |
Виробник | Hacendado |
Тип | М'ясні |
- Ціна: 55 грн