Цукор коричневий Diamant Grummel Kandis льодяникової,(подрібнений) 500 г
Цукор коричневий Diamant Grummel Kandis льодяникової,(подрібнений) 500 г
Для отримання Diamant Krusten Kandis перенасичений сахаропаточный сироп уварюють до легкої проби на волосся і в гарячому вигляді залишають кристалізуватися на натягнутих в судинах нитках, при температурі 50 — 60°. Через 8 — 10 днів на нитках виходять як би нанизаними великі кристали цукру-кандіс. Сироп зливають, кристали обмивають вапняною водою і обсушують.
MADE IN GERMANY
Характеристики
Основні | |
---|---|
Форма випуску | Рафінад |
Тип цукру | Тростинний коричневий |
Вага | 500 г |
Країна виробник | Німеччина |
Упаковка | Картонна пачка |
Виробник | Діамант |
Інформація для замовлення
- Ціна: 103 грн