Цукор коричневий Diamant Krusten Kandis льодяниковий, 500 г
Для отримання Diamant Krusten Kandis перенасичений сахарозавний сироп уварюють до легкої проби на волосся й у гарячому вигляді залишають кристалізуватися на натягнутих у судинах ниток, за температури 50 — 60°. Через 8 — 10 днів на нитках виходять ніби нанизаними великі кристали цукру-кандис. Сироп зливають, кристали обмивають вапняною водою і обсушує.
MADE IN GERMANY
Характеристики
Основні | |
---|---|
Форма випуску | Рафінад |
Тип цукру | Тростинний коричневий |
Вага | 500 г |
Країна виробник | Німеччина |
Упаковка | Картонна пачка |
Виробник | Діамант |
Інформація для замовлення
- Ціна: 99 ₴