Кошик
1397 відгуків
+380 (50) 246-96-24
+380 (93) 217-85-55
интернет-магазин "Chaikoff"
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик

Олія виноградної кісточки LugliO Olio Di Semi Di Vinacciolo 1l (шт)

Олія виноградної кісточки LugliO Olio Di Semi Di Vinacciolo 1l (шт), фото 2Олія виноградної кісточки LugliO Olio Di Semi Di Vinacciolo 1l (шт), фото 3

316 

  • Очікується
Олія виноградної кісточки LugliO Olio Di Semi Di Vinacciolo 1l (шт)
Олія виноградної кісточки LugliO Olio Di Semi Di Vinacciolo 1l (шт)Очікується
316 
+380 (50) 246-96-24
Viber
  • +380 (93) 217-85-55
+380 (50) 246-96-24
Viber
  • +380 (93) 217-85-55
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Олія виноградної кісточки LugliO Olio Di Semi Di Vinacciolo 1l Володіє унікальним біохімічним складом і масою корисних властивостей виноградне масло (олія, що отримується з виноградних кісточок) було цінним харчовим, лікувальним і косметичним продуктом ще з найдавніших часів (про це свідчать залишки античних посудин, знайдених при археологічних розкопках міст Стародавньої Греції та Єгипту). Існують також докази того, що і в середні століття масло виноградних кісточок широко використовувалося в середземноморської кулінарії, а також знаходило застосування у французькій і італійській косметології в якості головного інгредієнта еліксирів, надає волоссю блиск і шовковистість.

Виноградне масло отримують з виноградних кісточок двома способами - методом холодного пресування (віджиму) і гарячої екстракції. Більш високою харчовою цінністю володіє масло, отримане шляхом холодного віджимання кісточок винограду (при цьому способі виробництва у виноградному олії зберігається максимум вітамінів, мінералів та біологічно активних речовин, що визначають різноманітні лікувальні та косметичні властивості цієї рослинного продукту). Однак незаперечною перевагою способу отримання виноградного масла методом гарячої екстракції є максимальний вихід кінцевого продукту (саме у зв'язку з цим даний метод більш популярний у виробництві олії виноградних кісточок, ніж метод холодного пресування).

Застосування в кулінарії

Світло-жовтий, із зеленуватим відтінком, нерафінована виноградне масло володіє ніжним пряним смаком і злегка відчутною горіховим ароматом. М'яко підкреслює ароматичні і смакові якості готових кулінарних страв (м'ясних, рибних, страв із спагетті, запечених або тушкованих овочів), масло виноградних кісточок використовується для приготування домашнього майонезу, різних заправок і соусів для салатів, масляних екстрактів з пряної зелені та часнику, різноманітних фондю, а також знаходить застосування в домашньому консервуванні та приготуванні маринадів для м'яса, птиці або риби. Усього кілька крапель ніжного, легкого виноградного масла здатні надати неповторний аромат домашньої здобної випічки і внести «родзинку» в звичний смак таких повсякденних страв як каші, круп'яні гарніри, картопляне пюре. Масло виноградних кісточок найчастіше використовується в кулінарії також в якості замінника арахісового або соняшникової олії.

Характеристики
Основні
Об`єм1000 мл
ВіджимПерший холодний
Тип оліїВиноградної кісточки
Країна виробникІталія
УпаковкаСкляна тара
Виробник Luglio
Інформація для замовлення
  • Ціна: 316 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner