Цукор тростинний Mascavado Hacendado 500 г (Іспанія)
Цукор мусковадо Hacendado також називають барбадоським цукром, кхандсарі або кхандом. Це нерафінований тростинний цукор, що містить натуральну патоку. Він має насичений коричневий колір, вологу текстуру й особливий карамельний смак. Мусковадо зазвичай використовується для додання випічці глибокого карамельного смаку, але може також додаватися й до несолодких страв і напоїв. Такий темний тростинний цукор липкий і не особливо розсипчастий, пахне родзинками, а за кольором більше схожий на каву, ніж на цукор.
Саме цей цукор упродовж декількох тисячоліть традиційно використовується в Індії як природна солодкість і є одним із найсмачніших і найкорисніших цукрів у світі.
Ідеально підходить для приготування шоколадних тортів та імбирних пряників.
MADE IN SPAIN
Основні | |
---|---|
Вага | 500 г |
Виробник | Hacendado |
Країна виробник | Італія |
Упаковка | Пакет |
Форма випуску | Цукровий пісок |
Тип цукру | Тростинний коричневий |
- Ціна: 130 ₴