Панетоне великодня Pandoro classico dolce pasticceria 750 г (Італія)
Панетоне великодня Pandoro classico dollce pasticceria 750 г (Італія)
Панетоне Dolce Pasticceria — ніжна, з чудовим смаком і ароматом італійської випічки, яка бере свій початок здавна і піклується виключно за сімейним рецепту!
Традиційна святкова солодка випічка у формі високої восьмикутної зірки в гарному подарунковому пакованні. Панетоне має неймовірно ніжний, насичений аромат із ванільними та цитрусовими нотками. Вирізняється повітряною текстурою й солодким смаком із лимонними нотками. Цей італійський десерт ідеально прикрасить святковий стіл, стане прекрасним подарунком для рідних і близьких. Подається розрізаним за бажанням политим вершковим глазур'ям або кремом.
Історія традиційного для італійцівцевого кексу почалася в ХIII столітті. Є кілька версій появи солодкості. По одній пенетоні випік молодий чоловік, закоханий у донечку кондитера. Прагнучи перебувати поруч із коханою, він почав працювати в пекарні в батька дівчини. Щоб справити враження на улюблену, він випік для неї солодкий пиріг з апельсиновими цукатами, який дуже сподобався покупцям, і його стали продавати постійно.
За іншою версією, це результат помилки королівських пекарів. Вони зіпсували пиріг, і скромний помічник кухаря Тоні з опари, яку він залишив для власного годування, випік пиріг. Випічка сподобалася герцогу, і на честь помічника шеф-кухар назвав пиріг Пан де Тоні.
Хай там як, сьогодні пантетоні — один із найпопулярніших кексів не тільки в Італії, але й у всьому світі. Традиційний пнетоне — дуже м'який із повітряною, ніжною структурою, готується за класичним рецептом. До нього входить спеціальне легке борошно Манітоба, свіжі яєчні білки. Має насичений, приємний смак і аромат. Панетоне ідеально поєднується з чашкою гарячого чаю, кави або білого вина.
MADE IN ITALY
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Вага | 750 г |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | C шоколадною начинкою |
Виробник | Santangelo |
Вид кондитерських виробів | Панеттоне |
- Ціна: 205 ₴